середу, 9 вересня 2015 р.

День знань - особливе свято!


   Це день, що дає можливість дорослим повернутися у свої золоті роки, а учням і студентам - до своєї другої домівки - у школи та вузи. Наша бібліотека вітає користувачів з Днем знань, який відкриває світ пізнання,  просвіти, науки.
  Закінчилася велика літня перерва… Пролунав перший дзвоник нового навчального року. 1 вересня – свято, з якого  починається дорога в майбутнє в кожного з нас. Уперше  в Україні за парти сіли понад 13 800 першокласників, які розпочали захоплюючу мандрівку до Країни Знань. На першу лінійку малят повели, взявши за руки, найстарші учні, котрі десять років тому були такими ж новачками, а тепер починають нелегкий останній шкільний рік.  Щороку бібліотека  святкує його разом із своїми користувачами.
  Цього дня бібліотекар на запрошення побувала в школі. В бесіді: «Україна – єдина країна» ознайомила школярів з літературою про Україну, видатних українців. Митців і науковців, волонтерів і композиторів, письменників та акторів – завдяки їм кожен із нас з гордістю може сказати: Я – Українець. Лейтмотивом стали слова відомого українського поета, літературознавця Івана Світличного, який казав:
«Вітчизна – це не хтось і десь,
Я – теж Вітчизна».








Немає коментарів:

Дописати коментар