пʼятницю, 31 травня 2013 р.

Щасливої дороги,випускники!


    Школа... Скільки ж у цьому слові спогадів та незабутніх вражень! Передзвін шкільного дзвоника став останнім для випускників Варварівської ЗОШ, підводячи риску у їхньому одинадцятирічному життєвому етапі та символізуючи початок нового самостійного шляху - поки що незвіданого, проте, задля досягнення успіху він, напевно, вимагатиме наполегливості, працьовитості і рішучості.
      Дорогі наші користувачі! Ви, ніби, нещодавно переступили поріг нашої бібліотеки: посвята в читачі, перша книга, яку ви взяли в бібліотеці, мабуть, запам'яталась вам назавжди.
    Рада бібліотеки бажає вам успішно скласти тестування, щоб мрії ваші здійснилися у виборі професії. Головне ж - позитивне налаштування, бо без цього аж ніяк. А ще, ми чекаємо вас у стінах нашої бібліотеки.
    Для молодших учнів нинішній останній дзвоник символізував подолання ще одного рубежу в шкільному житті. Попереду у вас три місяці безтурботності, веселощів, візитів до бібліотеки. Юні друзі! Під час канікул Варварівська бібліотека філіал № 2 запрошує завітати до клубу літнього читання "Бібліотечне літо для веселих, кмітливих та невгамовних!". На вас чекатимуть не лише безліч цікавих книг та журналів, а й різні конкурси, вікторини, ігри. 

Веселих літніх канікул!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар