вівторок, 12 березня 2013 р.

Він наш край трудом прославив

  Напередодні Дня захисника Вітчизни у Варварівці односельці вітали тракториста-машиніста, водія ПСП "Орач" Володимира Залімського, якому згідно з Указом Президента напередодні в обласному центрі на колегії облдержадміністрації було вручено медаль "За працю та звитягу".
   У бібліотеці було зібрано матеріал про В.І.Залімського; також взято у нього інтерв'ю. Ось як Володимир Іванович коротко, але з якою любов'ю розповів про свою працю: "Приїжджаю на поле, яке віддало врожай і починаю його орати. Ось вже все поле чорніє. А ось і сходи зеленіють. Спочатку з'являються маленькі тоненькі росточки, а потім вони міцніють, дозрівають. Ми обробляємо посіви, спостерігаємо за розвитком рослин аж до дозрівання. І ось через кілька місяців перед очима золоте поле, на яке випливають степові кораблі - комбайни. Ось і перше зерно!". Така робота наповнює серце радістю, задоволенням, а за працю - нагорода, повага односельців, а для молоді - приклад для наслідування.
  В актовій залі місцевої загальноосвітньої школи В.І.Залімського привітали: перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Якуба, сільський голова Олександр Родик, генеральний директор ПСП "Орач" Олег Бегмат, артисти сільської сцени та аматори районного будинку культури.





Немає коментарів:

Дописати коментар