середу, 30 січня 2013 р.

Молоде покоління талантів

      2013 рік оголошено президентом України В.Ф.Януковичем роком дитячої творчості. Наша бібліотека розпочала з  конкурсу « Новорічні фантазії», мета якого: розвиток творчих здібностей, нестандартного мислення дітей, уміння фантазувати й уявляти. Діти, читаючи книги – невичерпані скарбниці натхнення і творчих ідей, власноруч створюють  свій захоплюючий світ. Так  бібліотека виявляє талановитих хлопчиків і дівчаток, які потім беруть участь у районних, обласних і всеукраїнських конкурсах. Серед переможців конкурсу дитячої творчості «Новорічні фантазії» Вікторія Урись, Тетяна Хименко і Руслан Козиренко.
  Серед класів - найактивніше приймав участь 3 клас (класовод Пономаренко І.Ф.) 


    Користувачі нашої бібліотеки приймали участь у багатьох обласних конкурсах і ставали переможцями і лауреатами: « Молодий читач Полтавщини» - Вікторія Бегмат, «Найкращий читач України» - Володимир Рець, Богдана Данець, Світлана Бегмат.
       Про таланти сестер Анни та Аліни Нізгурових добре знають не тільки у селі, а й за його межами. Дівчата добре малюють, складають вірші, прозові твори. Брали участь у обласному конкурсі дитячої творчості « Славетні імена Полтавщини» (відзначені дипломами і подарунками), стали призерами обласного конкурсу « Моя мала Батьківщина» за книгу – саморобку «Тут мій дім, моя рідна земля», яка взяла участь у заключному етапі Всеукраїнського конкурсу і відзначена грамотами та автографами відомих українських письменників.
       Аліна написала легенду « Про Варвару та Орчика» і присвятила її улюбленому письменникові Миколі Гоголю до 200- річчя від дня його народження.
     В обласному конкурсі творчих робіт «Дитинство – це гомін усюди»  у номінації «Руками створена краса» за роботу «Соняхи» дипломом II ступеня та цінним подарунком нагороджено ученицю Варварівської спеціальної загальноосвітньої школи – інтернату Вікторію Ворон. Її персональні виставки демонструвалися в сільській та районній бібліотеці для дітей, на Святі села.



Немає коментарів:

Дописати коментар