середу, 30 січня 2013 р.


«А дні бувають різні…»

(презентація книги Галини Вовченко)

          Знаковою подією для Варварівки стала зустріч у сільській бібліотеці-філіалі № 2 із незвичайно-звичайною жінкою, цікавою людиною, талановитою поетесою, фотохудожницею, членом Спілки літераторів Полтавщини, бібліотекарем Полтавської обласної універсальної бібліотеки імені І.П.Котляревського – Галиною Вовченко, яка презентувала свою нову 13 книгу – «А дні бувають різні…».
         Це не перша зустріч Галини Вовченко з користувачами бібліотеки, тому до пані Галини завжди йдуть на бесіду, як на сповідь у храм. Скажете: «Занадто високе порівняння!». Можливо, але при ній ви ніколи не скажете неправди, не опустите очей, не залишите фразу недомовленою, так сказала одна з учасниць зустрічі Світлана Овчаренко.
         У Галини Василівни 13 книг, де розкривається надзвичайно багата душа авторки, яку слухав і слухав би, назавжди запам’ятовуючи кожне її слово. Душа її така багата і відкрита. Вона належить до тих людей з якими легко і просто, затишно і впевнено. Природа наділила цю людину багатьма талантами, та найбільший її талант – уміння розуміти людей, відчувати їх, нести їм добро свого серця. А це немало. Тому серед варварів чан багато прихильників творчості поетеси.
         «А дні бувають різні…» - радісні, сумні. Геть різні. Саме про це однойменна збірка. Авторка завжди іде за принципом, колись викладеним у «програмному» вірші – поетові потрібно боліти своїм і чужим болем також, серце і талант від Бога йому певно на те, і дарований.
         На зустрічі пані Галина ненав’язливо вела щиру бесіду з людьми, сама випромінювала тепло. І треба сказати, аудиторія відчувала таке ставлення, і презентація проходила у надзвичайно теплій атмосфері. Ті, кому пощастило почитати збірку до презентації поділитися своїми враженнями. Власне, вперше представити книгу на суд читача саме у Варварівці поетеса вирішила на знак подяки спонсору – директору ПСП «Орач» Олегу Бегмату. В дарунок кожен із присутніх отримали збірку поетеси, а сама бібліотека ще й книги з особистої бібліотеки пані Галини. На закінчення зустрічі до поетеси вишикувалася ціла черга на «автографсесію».









Немає коментарів:

Дописати коментар