понеділок, 30 січня 2023 р.

Періодика інформує....

Одне із важливіших джерел поповнення бібліотечного фонду та оперативного отримання інформації – періодичні видання. Ми живемо в час, коли події змінюються з величезною швидкістю та, насамперед, нас цікавить, що відбувається в світі щодня, як живуть люди сьогодні, що їх хвилює? Дізнатися про це нам допомагає, у першу чергу, телебачення, Інтернет, а також газети і журнали. Газета і журнал – це ніби молодші брат і сестра книги, так звана, книжкова родина.

До Вашої уваги ГАЗЕТИ та ЖУРНАЛИ, які надходять до Варварівської сільської бібліотеки у 2023 році: Вечірня Полтава, Порадниця, Малятко, Сімейна газета, Дім. Сад. Город, Неймовірні історії життя, Журнал для жінок, Люди і долі, Духовність, Сімейні життєві історії, Життєві історії, Газета для жінок, Ти і я, і вся сім'я, Зоря Полтавщини, Життя і слово, Життя. Спонсорську допомогу надав генеральний директор ПСП «Орач», Олег Леонідович Бегмат, за що ми і наші користувачі йому щиро вдячні.

Не кожна родина сьогодні може дозволити собі передплатити той чи інший журнал чи газету. Користуючись газетами та журналами в бібліотеці жителі нашої громади мають змогу заощаджувати кошти з сімейного бюджету і водночас отримувати різноманітну інформацію, бути в курсі суспільного життя країни, області та району.

Немає коментарів:

Дописати коментар