вівторок, 27 серпня 2019 р.

Ти одна і неподільна, Україна моя вільна


Книжечки читаємо, Україну вітаємо!
   День Hезалежності України – одне з найголовніших свят нашої держави, свято кожного українця. Це свято пробуджує у нас бажання відчути себе частинкою України, її патріотом.
   Наша бібліотека підготувала книжково-ілюстровану виставку: «Ти одна і неподільна, Україна моя вільна» до Дня Hезалежності, де представлені книги про Україну, її народ, історію і сьогодення. Багато цікавого і нового можна відкрити для себе. Завітайте до нас у бібліотеку, ознайомтеся із виставками, оберіть книги за власним вподобанням!


   Наша рідна Батьківщина – Україна святкує 28 років своєї незалежності. Цей день особливий для кожного з нас – і для дорослих, і для юних громадян нашої держави.
   Напередодні таких визначних свят, як День Державного Прапора та День Незалежності України в бібліотеці проведено літературно-поетичну годину: «Мати Україна – гордість солов’їна, що росте під сонцем, як в росі калина», Інтернет-мандрівку: «Україна – унікальна,
Україна – надзвичайна».


   Юних користувачів бібліотекар Т. Вус вітала в бібліотеці. В Офісі президента зазначили, що головний акцент урочистостей святкування 28-ої річниці незалежності України – «Діти як майбутнє країни». Тому, на День села, яке відбудеться 25 серпня, яскравою стрічкою свята проходитиме презентація  талантів дітей села. Відвідайте свято і підтримайте наші юні таланти.

Немає коментарів:

Дописати коментар