пʼятницю, 5 липня 2019 р.

Літо, канікул пора, радіє дітвора


Здрастуй, літо! Здрастуй, літо!
Теплим сонечком  зігріте!
Здрастуй,  поле і лісок!
Здрастуй, річка і пісок!
Літній відпочинок – це не тільки сонце, свіже повітря та приємні враження, це ще й невід’ємний компонент покращення здоров’я та духовного зростання підростаючого покоління. Літній відпочинок дітей не є бездумним гаянням часу, байдикуванням, адже золотих теплих днів вистачить не тільки на річку, море, заняття спортом та рухливими іграми, його вистачить і на активне читання.



Літо – це канікули, сонце, дитячий сміх, а також розваги, ігри та безперервні веселощі. Літом ніколи нудьгувати. Діти активно беруть участь в літніх читаннях, організованих нашою бібліотекою. Книжкова виставка: «Стежками книжкового літа» - зацікавила юних користувачів, де найвибагливіші знайшли для себе свою родзинку. Головна мета цієї виставки - різноманітність літнього відпочинку молодших школярів та ознайомлення їх з кращими творами дитячої літератури, а також залучення до бібліотеки нових користувачів. Діти читали уривки з улюблених казок,  віршів, розглядали дитячу періодику, відгадували загадки та відповідали на питання вікторин. Діти отримали позитив і неймовірний драйв.



Бібліотека та літні читання сприяють створенню змістовного дозвілля, комфортного середовища, дружнього спілкування та популяризації літератури для дітей. Відпочинок з книгою - це завжди пізнавально, весело і цікаво. Бібліотечне літо дарує всім цікаві зустрічі, незабутні враження, надзвичайні пригоди, нових друзів та найцікавіші книжки!



Любі дітки, мудра книжка
Скаже вам всього багато,
Вам лише потрібно,
Взяти й прочитати.


Літні канікули тривають, а на книжкових поличках читачів чекають ще непрочитані книги, цікаві пригоди та незнайомі книжкові герої. Тож гостинно просимо до нас! 
А щоб діти не сумували, а провели літо цікаво й змістовно, наша книгозбірня підготувала для них безліч заходів, що будуть проводитися – в стінах бібліотеки протягом канікул. До нових зустрічей в бібліотеці!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар