четвер, 31 січня 2019 р.

Вручення нагород

   Засідання координаційної ради Карлівської районної ради розпочалося з приємної події. Були нагороджені учасники і керівники Обласного конкурсу «Самоврядування очима дітей», який був приурочений до Дня місцевого самоврядування.


  Участь у цьому конкурсі взяли жителі нашої громади, користувачі сільської бібліотеки сестри Анастасія та Олександра Ляшук.


   Мета Конкурсу – підвищення рівня знань підлітків у сфері публічного управління, підвищення інтересу дітей шкільного віку до розвитку локальної демократії в Україні, ознайомлення їх із проблематикою та практичними аспектами діяльності місцевих рад, виховання патріотизму та поваги до держави, а також популяризації діяльності органів місцевого самоврядування в Україні. Надати можливість дітям висловлювати свої думки малюнками,  а намалювати є що: дитячий майданчик, свято села… проявляючи свою творчість, креативність та оригінальність. Юні художниці висловлюють вдячність Варварівській громаді, депутатському корпусу на чолі з сільським головою О. А. Родиком за сумлінну і самовіддану працю, за високий професіоналізм, компетентність та відповідальність, активну громадську позицію у розбудові нашого села. Також юні митці зможуть привернути увагу громадськості своїми художніми та дизайнерськими талантами. 
   Нагороди отримали від голови Асоціації «ПОАОМС» О. Ю. Біленького, які вручив голова районної ради П. М. Світлик, бажаючи творчих успіхів.




Немає коментарів:

Дописати коментар