середу, 29 серпня 2018 р.

Літнє меню в бібліотеці для сестер Ляшук

А за вікном останній місяць літа
Гуде бджолою, квіткою цвіте.
Нагнулась яблуня вся щедрістю налита,
Відколосилось збіжжя золоте.
Останній місяць літа догорає
Спекотним днем, то дощиком пройде.
Усе ще літо, але кожен знає,
Що осінь тихо в край до нас іде.
  Літо – час шкільних канікул, коли діти відкривають світ і себе в цьому світі. Щорічно наша бібліотека розробляє і реалізовує Програму літніх читань. Літні читання сприяють створенню комфортного бібліотечного середовища, популяризації нових книг, проведенню цікавих заходів. 


 Наші читайлики протягом літа брались за творчі справи: малювали, майстрували, читали, розмальовували, а ще приймали участь у різних виставках та конкурсах. Не були осторонь цих подій і сестри Анастасія та Олександра Ляшук.  Готуючись до святкування 27-ої річниці Дня Незалежності України та Дня села в бібліотеці були організовані виставки творчих робіт наших користувачів, серед них творчі роботи сестер.


  На святі села депутат обласної ради Володимир Литвин вручив Грамоту за майстерність та творчі здобутки, збереження культурних традицій Ляшук Олександрі.


  Не відстає від неї і молодша сестричка Анастасія. Дівчатка прийняли участь у КОНКУРСІ ВІТАЛЬНИХ ЛИСТІВОК «УКРАЇНА Є І БУДЕ». Відбувся він в обласній бібліотеці імені Котляревського. 9 робіт об'єднані спільною темою. Головна умова конкурсу – виріб, зроблений своїми руками. Кожен витвір – унікальний, а роботи вражають мистецькими традиціями. Провідний бібліотекар Галина Вовченко тримає роботи дівчаток.


  Приймали участь в обласному дитячому конкурсі «Бібліотечні фото - перегони «Лапи, крила та хвости».


  Ці малюнки сестер Ляшук приймають у республіканському конкурсі малюнків по творах Ченгіза Айтматова.  Літні канікули для дівчаток пройшли творчо. Наші читайлики протягом літа читали, малювали, фотографували. Результати перед вами.

Немає коментарів:

Дописати коментар