вівторок, 27 лютого 2018 р.

Серед повені книг


 Психологи стверджують, що читання - невід’ємний процес на всіх стадіях формування особистості. Починаючи з дитячого віку, коли дитині читають вголос батьки, закінчуючи зрілим віком, коли людина переживає особистісні кризи і духовно зростає. Існує такий вид відпочинку, який є справжнім бальзамом для душі. Здогадуєтесь?Так, мова йде про читання! Читання - це і є справжній відпочинок. Коли  розгортаєш новий журнал чи газету, а особливо книгу одразу поринаєш у світ цікавих новин. Читаючи, насолоджуєшся красою паралельної реальності, майстерним словесним обрамленням, вдалими авторськими думками, а це допомагає набратись  нових сил, забирає увесь негатив, який накопичується за цілий день.  
 Наша бібліотека поповнилася новими надходженнями. Книги різної тематики і для різного віку. Кожен, хто знайомиться з новими книгами, вибере для себе найпотрібнішу, найцікавішу книжку. Приємно, що й  цього разу  книги знаходять свого читача. Користувачі нашої бібліотеки щиро дякують за отримані нові надходження.



Приходьте! Книг багато, і Ваша книга чекає саме на Вас!
 Неоціненна користь читання в підлітковому віці. Читаючи, підлітки не тільки розвивають пам’ять. У процесі читання у людини активно працює головний мозок, причому обидві півкулі, читаючи (робота лівої півкулі) людина постійно малює в своїй уяві образи і картинки відбувається в сюжеті (це вже робота правої півкулі). Тим самим людина доставляє собі не тільки задоволення від читання, але і тренує, розвиває здібності мозку. Папір найоптимальніший носій інформації. Як кажуть в народі « Книгу читай, розуму набирай».


Книги… Книги… Мудрість віків
На полицях струнких причаїлась.
Біла ніжність квітучих садів
Тут з вогнем калиновим зустрілась
Знає місце оте все село,
Щиро тут вас завжди привітають.
Читачі, завітайте до нас,
І напийтеся спрагло пізнання,
Бо на мить зупиняється й час,
Як поринеш в глибини читання.

Поповнився бібліотечний фонд і дитячою літературою.


  Сподіваємось, що  кожен користувач знайде свою книгу, яка буде корисна в роботі, навчанні, розвитку та дозвіллі. Хай наші книги стануть вашими надійними помічниками і порадниками!

Немає коментарів:

Дописати коментар