вівторок, 4 липня 2017 р.

Конституція – паспорт держави


  28 червня 1996 року увійшло в новітню історію нашої держави як день великого загальнонаціонального консенсусу, верховенства національних інтересів над швидкоплинною політичною кон’юнктурою. Прийнята цього дня нова Конституція суверенної України втілила досягнення вітчизняної й світової конституційної науки та практики конституційного будівництва, викристалізувала національну ідею, відобразила ментальність, волю та прагнення українського народу до власної національної державності.
  Будь-яке суспільство, а особливо те, що опиняється на перехресті історичних випробувань, має життєву потребу спиратися на Основний Закон – рушійну силу демократичного розвитку.
  У центрі нашої Конституції – людина, громадянин, на благо якої мають наполегливо працювати всі владні структури. Реалізація громадянських прав і свобод – це щоденне завдання. Добробут народу – головна мета, що має супроводжувати кожен крок на шляху реформ. В бібліотеці була організована книжкова виставка: «Конституція – паспорт держави». 
   Бажаємо вам незламної віри в свої сили, у власну країну. Давайте докладати всіх зусиль, аби разом зміцнювати незалежну, правову державу, в якій щасливо житимуть усі її громадяни!

Немає коментарів:

Дописати коментар