середу, 9 січня 2019 р.

І душу янголи полонять, і радість визріває нова… Затримай в трепетних долонях прозору крапельку Різдва


Хай Різдво у вишиванці
Розбудить Вас щасливо вранці
І принесе у вашу хату
Усмішок і радості багато,
Розбудить приспані надії,
Зерном і щастям вас засіє.
   Різдво – це свято радості і єднання людських душ. Світ зародився з любові, і ми, хоча б раз на рік згадуючи про це, щоразу ніби заново народжуємося, залишаючи в минулому сварки, невдоволення і образи. Це свято прикликане усіх нас об’єднати, відродити і зробити трішки кращими. Свято Різдва символізує народження усього красивого, доброго,світлого та людяного. Любов, радість, ніжність і мир Новонародженого Ісуса наповнять ваші серця, з цими словами бібліотекар Т. Вус біля виставки-вертепу: 
« І душу янголи полонять,
І радість визріває нова…
Затримай в трепетних долонях
Прозору крапельку Різдва».
зверталася до користувачів бібліотеки.



 Дуже істотним та одним з найпривабливіших компонентів його залишаються колядки і щедрівки. Від хати до хати ідуть колядники, щоб привітати рідних і знайомих, побажати всіляких гараздів. Адже звичай гласить: чим більше колядників і щедрувальників завітають до помешкання, тим щасливішим буде рік прийдешній для його господарів.



   Хай ці чудові свята будуть радісними та щедрими. Хай сяйво різдвяної зірки захищає вас від біди! Хай 2019 рік буде щедрим на добро, дарує лише світлі дні і найголовніше мир на рідній землі.
Весь світ звеселився,
Святкують всі кругом.
Христос народився!
Славімо Його!

Немає коментарів:

Дописати коментар