суботу, 12 січня 2019 р.

Нагородження учасників Обласного конкурсу «Самоврядування очима дітей»

  З нагоди Дня місцевого самоврядування був проведений Обласний конкурс «Самоврядування очима дітей». Участь у цьому конкурсі взяли жителі нашої громади, користувачі сільської бібліотеки сестри Анастасія та Олександра Ляшук.


   Мета Конкурсу – підвищення рівня знань підлітків у сфері публічного управління, підвищення інтересу дітей шкільного віку до розвитку локальної демократії в Україні, ознайомлення їх із проблематикою та практичними аспектами діяльності місцевих рад, виховання патріотизму та поваги до держави, а також популяризації діяльності органів місцевого самоврядування в Україні. Надати можливість дітям висловлювати свої думки малюнками, проявляючи свою творчість, креативність та оригінальність. Також юні митці зможуть привернути увагу громадськості своїми художніми та дизайнерськими талантами.



   На зимових канікулах, у ці святкові дні - сільський голова Олександр Родик, депутат сільської ради Алла Мотієнко та сільський бібліотекар Таміла Вус побували у родині Ляшук, де привітали юних художниць, Анастасію та Олександру, вручивши грамоти від сільської громади, сільський голова побажав міцного здоров’я, успіхів у навчанні і творчості, вручивши набір для юних художниць.

Немає коментарів:

Дописати коментар