пʼятницю, 18 січня 2019 р.

Книжкова хуртовина


Зима – це найчарівніший час року, коли люди поринають в атмосферу дива з запахом мандарин, смаком узвару, куті і очікуваннями приємних змін у новому році, дарують собі і своїм близьким незабутню казку: прикрашають ялинки, готують святкові страви, колядують, щедрують, посівають та відвідують родичів. Адже для мільйонів людей новорічні та різдвяні свята мають давню історію з унікальними традиціями та звичаями. З нетерпінням, надіями та сподіваннями чекають на свята і дорослі, і діти, бо для дорослих - це час, який можна провести разом із сім`єю і друзями, а для дітей настають довгоочікувані зимові канікули…
       Протягом двох тижнів січня 2019 року в бібліотеці для користувачів різних вікових категорій в святковій атмосфері пройшла низка зимових читань: «Книжкова хуртовина».


Колядки і щедрівки, вікторини, літературні ігри, зимовий серпантин: «Святкове мереживо зими», виставка-вертеп: «І душу янголи полонять, І радість визріває нова… Затримай в трепетних долонях прозору крапельку Різдва», літературна гра: «Зимова карусель», новорічна гірлянда забав: «Новий рік крокує по планеті», новорічний круїз: «Україна щедрує…».


Немає коментарів:

Дописати коментар