вівторок, 3 вересня 2019 р.

Хай навчання в радість буде!


Вересень щедро сонцем зігрітий.
В школу повсюди сходяться діти.
Квіти барвисті в них у руках,
Вогники щастя ясніють в очах.
В кожного радісна усмішка сяє.
Дзвоником першим їх школа вітає.
Відщебетало тепле гомінке літо і щедрий вересень першим жовтим листячком та ранковою прохолодою покликав дітей до школи. «Читати корисно! Книги освічують душу, піднімають і зміцнюють людину, пробуджують в ньому кращі прагнення, гострять її розум і пом'якшують серце.» Теккерей У.
До Дня Знань в бібліотеці оформлена книжкова виставка "Знання - це скарб, а вміння вчитись - ключ до нього", яка пропонує дівчатам та хлопчакам літературу з різних галузей знань на допомогу вивчення шкільної програми, та позакласного читання.


День знань - символ чистоти, доброти. Це початок навчального року! Це прекрасний привід зібратися з думками і зануритися в бездонний океан науки та читання. Відчуття, які виникають першого вересня, неможливо порівняти ні з якими іншими відчуттями з нашого дитинства. День знань завжди особливий - яскравістю вражень, нових переживань, нових надій і несподіваних зустрічей, як для першокласників так і для старшокласників Варварівського НВК.



Нехай новий навчальний рік пройде щасливо і результативно як для учнів, так і для педагогів. Нових відкриттів і вражень вам в цьому новому освітньому році бажає Варварівська сільська бібліотека і завжди з радістю чекає своїх юних читайликів!

Немає коментарів:

Дописати коментар