середу, 24 липня 2019 р.

Райдужне книжкове літо


Без пристрасті до книжки
Людині недоступні культура
Сучасного світу, інтелектуальне
І емоційне вдосконалення
В. Сухомлинський
Літо – чудова пора для відпочинку, подорожей, пригод.  Літо в бібліотеці триває: малеча відвідує заклад, щоб насолодитися спілкуванням. Бібліотекар пропонує цікаві, корисні, яскраві книжкові видання.



Для користувачів середнього та старшого віку літо продовжується веселощами, іграми та чудовим настроєм, а також новими зустрічами з цікавими книгами. У книг, як відомо,канікул немає, тому діти завжди з нетерпінням чекають зустрічі з літературними героями. На  бібліомандри: «Райдужне книжкове літо» завітало чимало юних користувачів, які із цікавістю знайомилися з яскравими книгами відомих дитячих письменників світу та найулюбленішими казками.



Казки, дитячі детективи та фантастичні романи, науково-популярні книги, твори за шкільною програмою – все це діти на бібліомандрах переглядали, обговорювали, читали вголос уривки з улюблених творів, мандрували книжковими сторінками.
І знову у мандри запрошують книги...
В далекі часи, в дивовижні країни.
Відкриються вам таємниці великі,
Знайдете ви справді безцінні перлини…



              Діти отримали позитивні емоції від барвистого різноманіття книг, від нових зустрічей з літературними героями, покращили навички спілкування, розвинули свої інтелектуальні та творчі здібності, поповнили багаж необхідних знань. Літні канікули тривають, а на книжкових поличках юних користувачів чекають ще непрочитані книги, цікаві пригоди та незнайомі книжкові герої.
Ми хочемо, щоб ваше літо було книгами зігріте!
Тож  радо чекаємо своїх користувачів у книгозбірні.
Попереду – найцікавіше!

Немає коментарів:

Дописати коментар