середу, 8 листопада 2017 р.

Зі святом!!!


Працівники культури люди особливі,
Бо душі їхні ніжні і вразливі

  Щиро вітаємо своїх колег – творців нетлінних мистецьких скарбів, примножувачів духовної спадщини краю з професійним святом – Всеукраїнським днем працівників культури і аматорів народного мистецтва.
  Ваша нива завжди встелена добрими плодами, новими здобутками і високими досягненнями. Ви ніколи не втомлюєтесь і працюєте на благо свого народу. Чимало приємних миттєвостей, щирих посмішок і аплодисментів викликає щодень у людей Ваша робота, робота – директора будинку культури. Тож нехай не полишає Вас, шановна Наталіє Анатоліївно, та завзятість і енергія, сила волі та витримка, яких не раз докладаєте до своїх щоденних старань.


  Без вашої підтримки і розуміння, без вашого доброго серця, ініціативності і творчої думки неможливі добрі переміни у нашому суспільному житті. Своєю плідною працею та силою духу ви звеличуєте рідну Україну, примножуєте їх успіхи і досягнення. Ваша професія - особлива, адже ви покликані дарувати радість душі, наповнювати високими і світлими почуттями, вчити розуміти прекрасне, шановний наш художній керівник – Юрій Петрович Валах.


  Завдячуючи вам, шановна директор Варварівського історичного народного музею Віра Олексіївна Бегмат і працівник музею Михайло Федорович Данець, ми вчимося любити рідний край, історію рідного народу, що, у свою чергу, сповнює нас високими патріотичними почуттями.



  Культурні досягнення та традиції – це скарб, яким треба вправно скористатися. Тож, збереження культурного спадку і шанування своїх видатних земляків може стати для нас не тільки приводом для пишання, але й запорукою подальшого культурного розвитку та творчої наснаги. Ансамбль « Варварочка» пошановують не тільки в нашому селі та районі, а й в області. Щедрих творчих ужинків, натхнення, та людської вдячності за нелегку, але таку потрібну людям працю.


Немає коментарів:

Дописати коментар