вівторок, 14 квітня 2015 р.

З вірою у серці та добром у душі

  Таким був лейтмотив цьогорічного обласного свята «Воскресни, писанко!», що вже в дванадцяте зібрав світлого Великоднього понеділка у районному будинку культури майстрів і поціновувачів народного мистецтва.
  Дійство розпочалося традиційним вернісажем національних ремесел. Розмаїття творчих доробків карлівських умільців ще раз засвідчило багатогранність талантів наших земляків. Тут можна було побачити й оригінальні композиції на великодню тематику, помилуватися роботами місцевих художників та рукодільниць.
  Варварівський народний історичний музей (директор Віра Бегмат) представляв старожитності - експонати музею. Великодню композицію Варварівської сільської ради представляли директор будинку культури Наталія Полежаєва та зав. бібліотекою Таміла Вус.
  Писанки, вишиті серветки і рушники, курчата і зайчики з різноманітного матеріалу, паска з любовю виготовлені жителями нашого села, які сподіваються не лише на великодню радість, а й на те, що з воскресінням  Христа воскресне й багатостраждальна Україна, настане довгоочікуваний мир на нашій землі.




Немає коментарів:

Дописати коментар