понеділок, 16 березня 2020 р.

Книги надихають!



Книга – це століть велике диво!
Пошуки, мандрівки, відкриття...
Прочитав, як зоряно й правдиво
У книжках змальовано життя?

Весна - яскрава, різнобарвна… Березень не схожий на травень, та й квітень має чим порадувати око. Високе чисте небо, білосніжні квіти підсніжників, насичені кольори тюльпанів… а в бібліотеці нові надходження літератури. Кожен користувач охоче вирушить  на зустріч з неймовірними пригодами, порине  у захоплюючий світ мрій та фантазій, де події розгортаються, як у чудовому кольоровому сні.
Одним з явищ сучасного життя стали електронні книги, що дозволяють завжди мати при собі компактний гаджет, що містить величезну кількість літературних творів. Але для багатьох залишається важливим саме паперовий варіант книги, який можна з трепетом взяти в руки з книжкової полиці, сісти з ним в зручне крісло і почитати… Поринути в особливий світ казкових пригод і фантазій, любовної ейфорії, детективного сюжетосплетіння з несподіваною розв’язкою, а ще… у світ натуралістичних мандрів, космічних відкриттів, філософських роздумів, політичного закулісся. У кожної людини свої читацькі смаки і вподобання. Бібліотека отримала нові надходження. Зустрічі з Вами та незабутнього спілкування чекають нові книги в Варварівській сільській  бібліотеці.


Читати - це модно!
Читати - це мудро!
Читати -  доступно!
Читайте повсюди!
Запрошуємо всіх ознайомитися з книжковою виставкою «Новинки – цікавинки».


           Безмежна сила книги. Без неї людина – сліпа. Книга відкриває перед людьми безмежний світ. Протягом усього життя ми звертаємося до книги, вона відкриває нам небачені обрії, допомагає зрозуміти історію народу, розкриває таємниці природи життя. Книга допомагає нам у навчанні і вихованні, збагачує знаннями, зміцнює волю. Книга – мудрий друг, який хоч не вміє говорити, проте розкаже нам геть про все. Нерідко книга прочитана нами в дитинстві, залишається в пам'яті на все життя, порадила бібліотекар  Т. Вус.


Приємного всім читання!
Тож гостинно просимо до нас!
До нових зустрічей в бібліотеці !!!Начало формыКонец формы
P.S. Вільний  час  під час карантину пропонуємо присвятити книжкам.

Немає коментарів:

Дописати коментар