четвер, 5 березня 2020 р.

Перші кроки в цифровому світі



   #cyfra_library Варварівська СБФ Карлівської ЦБС долучилася до національної кампанії з цифрової грамотності «Будь на часі!», та популяризації інформації про проєкт «Дія. Цифрова освіта». Мета проекту - протягом трьох років навчити цифровій грамотності 6 млн. українців. В рамках національного проекту, який діє з 21 січня 2020 року «Дія. Цифрова освіта», бібліотекар Т. Вус перш ніж надати необхідні консультації та допомогти учасникам навчання успішно здати тестування на Національній онлайн-платформі, сама пройшла базовий курс цифрової освіти та отримала «Електронний сертифікат цифрової грамотності».


   Наша бібліотека маючи доступ  до офіційної інформації надаючи її мешканцям своїх громад, навчаючи та консультуючи їх користуватися комп’ютерами, онлайновими сервісами, сучасними каналами цифрової комунікації, готові та зможуть ці  плани втілити. Вивчення комп'ютера і робота з ним - це не прерогатива молодого покоління, тому що сучасні технології може освоїти людина будь-якого віку. Присутні переглянули 8 серій 1-го сезону онлайн-навчання.
   Бібліотекар  надала необхідні консультації та допомогла учасникам навчання успішно здати тестування на Національній онлайн-платформі. В кінці заняття всі отримали електронні сертифікати.#cyfra_library    


Немає коментарів:

Дописати коментар