пʼятницю, 20 липня 2018 р.

Книго моя! Мудрість твоя збагачує наші серця


Ми читаєм  залюбки
 Книжчині диво-сторінки.
Любимо поміркувати,
Всі загадки розгадати.
Дружно граємо, читаєм,
                                                                                             Мріємо, в казки пірнаєм

«Дитяче читання, виховання книгою – найтонший і найсильніший – поряд із словом учителя – засіб впливу на душу дитини й підлітка. Нас особливо турбує, щоб книжка залишалась і завжди була провідною силою виховання, щоб найголовнішою духовною потребою людини було читання», – писав В. Сухомлинський.
Книга - одне з найбільших чудес, створеною людиною. З тих пір, як люди навчилися писати, свою всю мудрість вони довірили книгам. Книги відкривають нам світ, допомагають уявити минуле, заглянути в майбутнє.
Яскраве сонце, голубе небо, аромат квітів. Літо в самому розпалі, і саме час проводити його за відпочинком та цікавою книгою.
    Читати можна будь-де: в бібліотеці, вдома, на пляжі, у потязі, головне – поринути у книгу із задоволенням.


   Тож для гарного і стильного літнього відпочинку в нашій бібліотеці оформлена книжкова виставка «Книго моя! Мудрість твоя збагачує наші серця». Оживити у дітей інтерес до книг, навчити їх насолоджуватися читанням, зробити його своїм улюбленим заняттям основне завдання нашої бібліотеки.



     На користувачів чекають новинки книг та періодичних вибань бібліотеки, які допоможуть провести канікули не лише цікаво та весело, а й пізнавально та корисно.
  Книги стали невід’ємною частиною нашого життя. Вони можуть скільки завгодно змінювати свою форму, але завжди залишатимуться джерелом знань.
Прикладом для юних користувачів є постійні відвідувачі бібліотеки, для яких книги мудрість, яка збагачує їхні серця.

  









Немає коментарів:

Дописати коментар