середу, 10 січня 2018 р.

Газетно-журнальне асорті

Одне із важливіших джерел поповнення бібліотечного фонду та оперативного отримання інформації – періодичні видання.
Ми живемо в час, коли події змінюються з величезною швидкістю Та ,насамперед, нас цікавить, що відбувається в світі щодня, як живуть люди сьогодні, що їх хвилює? Дізнатися про це нам допомагає, у першу чергу, телебачення, радіо, а також газети і журнали. Газета і журнал – це ніби молодші брат і сестра книги, так звана, книжкова родина.
Користуючись газетами та журналами в бібліотеці жителі нашої громади мають змогу  заощаджувати кошти з сімейного бюджету і водночас отримувати різноманітну інформацію, бути в курсі  суспільного життя країни, області та району.
  В 2018 році Варварівська сільська бібліотека здійснила передплату на цілий ряд різногалузевих періодичних видань.
 До Вашої уваги сучасні ГАЗЕТИ та ЖУРНАЛИ,
які надходять до Варварівської сільської
бібліотеки у 2018 році:
Полтавщина +,  Життя і слово, Зоря Полтавщини, Полтавський вісник, Село полтавське, Панорама Полтавщини, Селяночка, Вечірня Полтава, Порадниця, Добрий господар, Газета по-українськи Полтава, Добрые советы, Жіночий порадник, Малятко, Барвінок, Однокласник, Колосок, Огородник, Жасмин, Зайчик, Пізнайко, Яблунька, Юная Леди, Единственная, Лиза, Журнал для жінок, Батьки і діти, Сімейна газета, Розкажіть онуку, Шкільний бібліотекар,  Дім. Сад. Город, УЮТ, Истории из жизни, Жінка, У світі казок, Народный доктор і інші.
   Спонсорську допомогу надав генеральний директор ПСП «Орач», депутат районної ради Олег Леонідович Бегмат, за що ми йому щиро вдячні.
ДОРОСЛІ – останні події у світі, історії з життя відомих людей, корисні поради в сільському господарстві, статті про сучасні технології, поради психологів з виховання дитини та багато іншого.
     ПІДЛІТКИ – неймовірні історії, вірші про кохання, все про красу, моду, музику, відомих зірок естради та кіно. Будуть у курсі всіх сучасних відкриттів науки, техніки і навіть зовсім чудернацьких винаходів.
    Діти - навчать логічно мислити, відкриють безліч таємниць навколишнього світу та ще й допоможуть використати свій вільний час із користю. 
Розкажіть онуку
Унікальний український науково-методичний часопис. Журнал публікує сценарії різноманітних свят, розвиваючі ігри, розмальовки, матеріал до інтегрованих занять, методичні поради для вчителів початкових класів та вихователів дитячих садків.
Журавлик
Щомісячна всеукраїнська газета просвітницького характеру. Шпальти газети наповнюються матеріалами, наданими переважно дописувачами, серед яких учні шкіл, вчителі, студенти, письменники, журналісти, викладачі вузів, науковці, громадські діячі та інші читачі газети. 
Однокласник
Сучасне ілюстроване видання для підлітків. Це єдиний українськомовний журнал для підлітків у державі. Мета якого – розкривати найактуальніші теми для молодих читачів, подавати якісні художні матеріали, допомагати підліткам, інформувати та розважати їх. Журнал „ОК”  – максимально відкритий до спілкування. 
Колосок
 Український щомісячний повнокольоровий науково-популярний природничий журнал для дітей та юнацтва. Основна тематика видання – природознавство як інтегрований комплекс дисциплін. Матеріали журналу присвячені різноманітним явищам живої природи, нових відкриттів в науці і техніці, науковим загадок і цікавим дослідженням у відповідних галузях знань. 
Юная леді
Журнал «Юна Леді» дорослішає і змінюється разом з тобою! У нас повний апгрейд! Нові рубрики, більше моди і краси, яскравий дизайн, ще більше секрети і цікава інформація!
Жасмін
            Журнал для сучасних дівчат – ще більше ідей саме для тебе! У ньому можна знайти цікаві ідеї для любителів орігамі та квілінгу, шиття або вишивки, для виробів з бісеру, а також нескладні кулінарні рецепти, кросворди, головоломки, а ще кросворд і захопливі конкурси. Поробки з докладним поясненням, схемами і роз’ясненнями.
Пізнайко
Найкращий український розвивально-пізнавальний журнал для сучасних дітей віком від 6 років. У всесвітній мережі можна зустріти багато відгуків від прихильників журналів. Тут, на сторінках журналів, багато цікави ігор, розвиваючі заняття, казки, віршики і багато-багато іншого.
Малятко
Щомiсячний яскраво ілюстрований дитячий журнал. Друкує казки, вiршi, загадки, комiкси, пiзнавальнi оповiдки, саморобнi iграшки, пiсеньки. Вмiщує сторiнку для батькiв. «Малятко» – журнал, якому виповнилось півстоліття. Не одне покоління українців знає, що “Малятко” – чудовий дитячий журнал, який тішить своїх маленьких читачів оповіданнями й віршиками, загадками і саморобками, розмальовками і кулінарними рецептами.
Барвінок
Літературно-художній і загальноосвітній журнал для дітей молодшого та середнього шкільного віку. На кожній сторінці журналу таємничий і безмежно цікавий світ. Оповідання, казки, вірші, головоломки, цікаві ігрові завдання, кросворди. Журналу “Барвінок” вже більше 80  років! 
Періодичні видання в бібліотеку доставляє завжди усміхнена й привітна листоноша Тетяна Білан.
Користувачі бібліотеки висловлюють щиру подяку начальнику відділу зв’язку Тетяні Капустян.
Шановні жителі нашого села, користувачі Варварівської сільської бібліотеки!
  Запрошуємо в бібліотеку, де ви можете отримати цікаву інформацію з періодичних видань, кожен користувач  може знайти для себе щось цікаве, корисне та актуальне.



Немає коментарів:

Дописати коментар