пʼятницю, 4 вересня 2015 р.

Всім серцем любіть Україну свою – і вічні ми будемо з нею! З Днем Незалежності!

  Лине пісня незабутня,
Горда, величава
В ній - надія на майбутнє,
України слава!
   У серцях народу України серпнева блакить неба і жовтогарячий зерновий лан зливаються барвами української державності в символ свободи та праці. Довгий шлях був пройдений українським народом до своєї незалежності — історичні вторгнення і війни, боротьба з панами і окупантами, довгі роки радянського режиму, який не бачив в Україні незалежну і повноправну державу.
  У наші дні, коли День Незалежності набув справжнє значення і став правдивим святом для всіх патріотів України, благородні воїни знову захищають суверенітет і незалежність рідної землі, відстоюючи її територіальну цілісність і доводячи всьому світу свою незламність.
 Нам із вами судилося стати учасниками творення новітньої української історії, втілювати у реальність одвічну мрію нашого народу. Це велика честь і велика відповідальність перед собою, своїми співвітчизниками і прийдешніми  поколіннями. Бо саме від кожного з нас залежить, якою бути нашій державі, як житимуть наші діти, онуки й правнуки. Так, перші кроки справжньої незалежності – непрості, але любов до Батьківщини і віра в себе додадуть сили сил у боротьбі й допоможуть нам стати по-справжньому демократичною і процвітаючою країною!
  До уваги відвідувачів та користувачів бібліотеки представлена книжкова виставка  «З Україною в серці», вона виховує почуття патріотизму та любові до рідного краю, розуміння своєї причетності до подій, які відбуваються в Україні.
Прийшла в нашу хату  тривожна година,
Хай кожен збагне собі в безлічі справ:
Все мусим зробить, щоб жила Україна,
Щоб ворог підступний її не здолав.
Вже час позбуватись солодких ілюзій,
Прийшла до нас правди оголена мить!
Тож викреслімо того з переліку друзів,
Хто словом кривим нашу волю ганьбить.
В ці дні хай єднає нас думка єдина,
Ми зло в нашім домі долали не раз.
Все треба зробить, щоб жила Україна –
Сприймаймо цей заклик як Божий наказ.
                                      Вадим Крищенко



  Цього дня у будинку культури відбулося свято «Це моя Україна, це моя Батьківщина». На якому сільський голова О.А.Родик побажав всім міцного здоровя, благополуччя і наснаги до плідної праці на благо українського народу! Нехай на нашу благословенну землю прийдуть довгоочікувані мир і злагода! Учасниками художньої самодіяльності був даний тематичний концерт (директор Наталія  Полежаєва).




Немає коментарів:

Дописати коментар