пʼятницю, 27 жовтня 2017 р.

Бібліотека-храм культури і науки

  Щороку до нашої бібліотеки приходять маленькі діточки, які вперше прийшли до першого класу. Щоб допомогти дітлахам зорієнтуватись у бібліотеці, у вирі інформації, що поглинається ними. Недарма з давніх-давен бібліотеку називають скарбницею знань. А найкращий спосіб якомога більше дізнатися про її можливості-це завітати до книгозбірні на екскурсію.
  Бібліотекар Таміла Вус провела ознайомлювальну екскурсію по бібліотеці. Тут малеча змогла записатись до лав користувачів, оформивши формуляр, та узнала, як обрати собі книжки, де їх шукати, до кого звернутись за допомогою у пошуках необхідної інформації. Зацікавлені маленькі користувачі потім самостійно зможуть звертатись до книжкового сховища потрібної інформації - поличок з книгами, звичайно під наглядом бібліотекаря.
  Швидкісний потяг 21 століття без зупинок мчить до країни Знань і ми, його пасажири, повинні притримуватись цього маршруту. Це ще й чудова нагода залучити до книг тих дітей, які ще не відчули радість читання. І коли хоча б одна дитина, яка вперше відвідала бібліотеку, повернеться до неї вдруге – можна вважати, що день минув не марно.
  Діти весело провели час у бібліотеці,вони читали вірші, розповідали про свої улюблені книги бібліотекарю Тамілі Вус і своїй першій вчительці Мар’яні Любомирівні. 
  Перша зустріч з бібліотечним світом відбулася, а ми маємо надію, що жива дорога до книги і бібліотеки у цих діток не заросте, а навпаки буде широкою і світлою. Адже, коли дитина читає – Україна процвітає!




Немає коментарів:

Дописати коментар