середу, 19 жовтня 2016 р.

Книга – найкращий мій друг


   З 10 по16 жовтня 2016 року в бібліотеці проходив Тиждень сучасної української книги: «Книга – найкращий мій друг» під девізом:
Якщо ви читайлики, питайлики, чомусики,
Якщо ви веселі, кмітливі, грайливі
Якщо ви хочете познайомитися, позмагатися,
Погратися, дізнатися про щось нове,
Чекаємо на вас у нашій  бібліотеці.
   У рамках Тижня в бібліотеці було проведено виховний захід "Книжкова країна - найкраща у світі". Діти із задоволенням приймали участь у літературній вікторині.


  Книга супроводжує людину протягом усього життя: перші книги — казки, розмальовки, перші дитячі вірші. Ми полюбили їх, а через них почали звертатися до інших книг. Книги - наші вірні порадники, вони вчать нас мислити, відкривають нам невідоме. А тому роль книги в житті людини дуже велика: своїй грамотності, освіченості ми зобов’язані книзі. Вона вчить нас бути чесними, працьовитими, любити свій край, поважати людей. Тому, в бібліотеці була проведена бесіда під назвою «Під шелест сторінок улюблених книг».



   Читання пронизує усі сфери життєдіяльності людини та є основою освітньої, пізнавальної, інформаційної, професійної сфери її діяльності. Забезпечуючи вільний доступ до інформаційних і культурних джерел, наша бібліотека допомагає гуманізації суспільства та збільшує можливості самореалізації особистості. Ми переконані, що інвестиції, вкладені в дитинство, обов'язково повернуться суспільству сторицею.
  Голосні читання по книзі Сергія Гридіна: «Федько у пошуках чупакабри». Весела, насичена подіями історія про добре відомого віруса Федька та його друзів. При читанні книги - діти знайомилися з новими героями, ринули у вир пригод реального світу. Ця книга дуже полюбилася юним користувачам нашої бібліотеки.
Ти, кохана книжко, учиш нас, навчаєш,
Про усякі дивні речі нам оповідаєш!
...Тож гукнімо, діти: «Нашій книжці – слава!
В ній наука і розвага, втіха і забава!»



Немає коментарів:

Дописати коментар