середу, 21 серпня 2019 р.

Презентація міні-скульптури живописця правди - Григора Тютюнника в бібліотеці

Наше село завжди славилось своєю незрівнянною красою, а ще талановитими і працьовитими людьми. Дива творять талановиті руки. 


Знайомство з творчістю художника-аматора Миколи П’ятенка стало протягом останніх років приємним відкриттям для багатьох краян. Виставка його робіт успішно мандрувала закладами культури обласного центру.
Своєрідним презентаційним майданчиком для виробів ветерана-умільця найперше слугує наша бібліотека. Микола Павлович не тільки  талановитий художник, а й скульптор. Його роботи виставлені в бібліотеці, захоплюють кожного відвідувача. Цього разу на огляд пошановувачів творчості Миколи Павловича була виставлена міні-скульптура письменника родом з Полтавщини Григора Тютюнника.


Юні користувачі в бібліотеці часто зустрічаються з місцевим художником М. П’ятенком, який має незаперечний авторитет серед односельців. На життєвому видноколі цього чоловіка (одного з найкращих користувачів нашої бібліотеки) набрав розгін восьмий десяток, та молодість душі невтомно множить, нанизує плани на майбутнє, з якими він ділиться з користувачами бібліотеки.
За останні  роки його виставки організовувались у Карлівському районному історико-краєзнавчому музеї, науковій обласній бібліотеці імені І.П.Котляревського, обласній юнацькій бібліотеці імені О.Т.Гончара, музеї  В.Г.Короленка, П.Мирного. Він став лауреатом Обласної премії  ім.Панаса Мирного. На святі села Микола Павлович завжди презентує свої художні вироби.
Він один із найкращих користувачів нашої бібліотеки.
Ми щиро бажаємо Вам, Миколо Павловичу!
Нехай дороги стеляться крилато,
Будуть чисті, рівні як струна.
І добро не оминає хату,
Як не оминає світ весна.
Хай здоров’я, радість і достаток,
Сиплються немов вишневий цвіт.
Хай доля малює з буднів свято,
І дарує Вам багато літ!

Немає коментарів:

Дописати коментар