середу, 9 жовтня 2013 р.

У памяті земляків

      Напередодні Всеукраїнського дня бібліотек у Карлівській центральній районній книгозбірні відбулися урочистості з нагоди присвоєння їй імені нашого земляка, відомого письменника, Заслуженого журналіста України Анатолія Михайленка.


      Участь у тому пам’ятному зібранні брали:  заступник голови районної ради Василь Каплоухий, вдова письменника Людмила Михайленко, його сестра Надія Михайленко, двоюрідний брат Анатолій Гайовий із дружиною Тетяною, працівники книгозбірень під керівництвом директора ЦБС Зої Бондаренко, зав. відділом культури і туризму РДА Тетяна Обифіст.



       Після закінчення урочистостей в районі, гості взяли курс на Варварівку. Вони відвідали Варварівський народний історичний музей під керівництвом Віри Бегмат, де діяльну натуру письменника представлено через його творчу спадщину, листи, фотопортрети різних років.



   Гостей зустрів голова ПСП «Орач» Олег Бегмат. Велася щира розмова.


      Літературу під авторством А. Михайленка передали нашій бібліотеці вдова Людмила Михайленко та сестра Надія Михайленко. Гості відвідавши бібліотеку, переконалися, що книги письменника читаються.



     Гості побували в школі, яку Анатолій Григорович закінчив із золотою медаллю.
      Крім того, учасниками зустрічі в ході обговорення підготовки до відзначення наступної ювілейної дати (75-річчя з дня народження письменника) було підтримано ініціативу та порушено питання про виготовлення і встановлення на Варварівській ЗОШ  меморіальної дошки.







Немає коментарів:

Дописати коментар